Presentation

Hej alla Mona

Som namnet antyder är Stark en blogg om starka kvinnor med lite kärlek och romantik. Jag har skrivit en blogg redan 2010. På den tiden var jag en hemlänad högskolestudent som missade min mammas desserter, så jag bestämde mig för att krönka alla mammas recept online i formen av en blogg.

Under de kommande fyra åren fungerade det som ett kreativt utlopp och kombinerade min kärlek till fotografering och omättlig söt tand. Jag älskade att ta studiepauser för att göra ett parti av Katharine Canfield Cookies, eller för att piska upp min mammas Cinnamon Chocolate Chip Coffee Cake för mina huskamrater (som vid den tiden var sex, men det är en historia för en annan gång).

När studierna slutade arbetade jag som cateringdirektör för en grupp restauranger i stan. De märkte snabbt min kärlek att fotografera mat och bad mig ta på sociala medier för alla tre restauranger. När jag tittar tillbaka på den här tiden föll saker och ting på plats: Jag visste hur man skulle baka och laga mat, hur man fotograferar och hur man marknadsförde allt på internet.

Det är min historia. På Stark will jag skriva om något helt annat som grejer om kvinnor, kärlek och romantik.